sommerinfo

 

Kære medlemmer.

Så er sommeren for alvor begyndt, men nogle af os har allerede tilbragt mange dage i sommerhuset og nydt den skønne natur og det gode vejer – indtil regnen kom!

Gøgevej er blevet skrabet i forrige uge (vi ventede til udlægningen af fiber var afsluttet), så den kan fremstå pæn og jævn, når det store sommer ryk ind kommer. Men regn i større mængder kan desværre hurtigt ændre på dette.

Vi har benyttet forsommeren til at indhente tilbud til vedligeholdelse af Gøgevej. Bestyrelsen vil i løbet af juli måned sammen med vore kolleger fra nabo grundejerforeningen Vester Klit tage beslutning om, hvilken model vi vil foretrække. I vil blive informeret, når beslutningen er truffet.

Bredbånd Nord er færdige med at udlægge fiber langs samtlige veje i vort sommerhusområde og er nu klar til installering af fibernet opkobling til de, der har valgt at tilslutte sig.

I den forbindelse vil vi lige gøre opmærksom på, at tilslutning til bredbånd er omfattet af reglerne for håndværkerfradrag!

Vi rykker og rykker Naturstyrelsen for svar på vort spørgsmål: Må der cykles på mountainbikes på vore stier? Men vi får intet svar!

Vi arbejder på at lave en vandring langs med og omkring Flodbækken, så vi kan få indsigt i den righoldige flora og fauna, vi færdes i heroppe. En naturvejleder fra Hjørring kommune overvejer i øjeblikket, hvornår vi vil kunne få mest ud af en sådan vandring. Så snart han vender tilbage med et forslag, vil I blive informeret.

Der bliver snarest lagt et nyt kort over stiforløbet i hele Vesterklit området (fra Tannisby til Tverstedsøerne) på hjemmesiden!

Har I bemærket, at der foregår mange aktiviteter i Tversted! Tversted Borger- og Turistforening opdaterer løbende hjemmesiden tverstedliv.dk, hvor I kan følge, hvad der sker i området! Der er direkte link til tverstedliv.dk - og mange andre gode link - på vor egen hjemmeside vesterklit.dk, hvor I også kan komme ind i undermenuen For medlemmer med Brugernavn: tannis og adgangskode: bugt. Vær opmærksom på, at der muligvis skal logges på to gange i træk, for at komme ind på menupunktet For medlemmer!

Bestyrelsen ønsker jer alle en rigtig god sommer i Tversted eller hvor I måtte opholde jer! Og husk: Har I spørgsmål, kommentarer eller blot gode ideer til en god sag, er I altid velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlemmerne, så ser vi på sagen!

Gert Nielsen                                                                                                                                                         Fmd.