Godt nytår

Kære medlemmer.

I ønskes alle et Rigtigt Godt Nytår.

 

Jeg vedhæfter nogle friske billeder fra Tversted, der viser Hirtshals i det fjerne og forlængelsen af gangbroen ved Flodbækkens udløb. Hjørring kommune har således påbegyndt nogle af de forbedringer, der blev aftalt på besigtigelsesmødet i efterårsferien jf. Nyhedsbrevet i oktober. Som I kan se, kan man i øjeblikket på trods af regnmængderne færdes tørskoet ad ”den gamle sti” efter forlængelse af svævebroen. I udløbet af Flodbækken løber vandet i øjeblikket meget kraftigere, end det har gjort længe. Håber det fortsætter med at være muligt at færdes tørskoet resten af året! Der er også trimmet buske og græs langs stien, så den er fint tilgængelig netop nu.

 

Der er jo ingen tvivl om, at den megen regn sammenholdt med den meget højere grundvand stand er medvirkende til problemerne. Der ses rigtig rigtig mange små søer på markerne på begge sider af Skagenvejen i tiden.

Lad os krydse fingre for, at 2018 sæsonen bliver betydeligt bedre end den forgangne sæson.

Hjørring kommune er også i gang med at producere stolper og skilte til markering af badestier, hvor de mest befærdede stier skal markeres fra vandsiden. Markeringerne bliver leveret her i løbet af foråret og så skal bestyrelserne i grundejerforeningerne selv sørge for opsætning. Er der nogen af jer, der har specielle ønsker i den anledning, så send lige en mail om det.

 

Som I sikkert har bemærket indføres der affaldssortering i Tversted i løbet af 2018. I første omgang for helårsbeboelserne, men Hjørring kommune har tidligere annonceret, at vi som grundejerforening primo marts får en invitation til et møde om affaldshåndtering i sommerhusområdet. Det ser vi frem til med interesse.

 

Palmesøndag afholdes det nu snart traditionsrige fællesmøde for grundejerforeninger og vejlaug i området. I år har Paradisdalens grundejerforeningen bebudet sin deltagelse, så vi bliver flere og flere med der af følgende større vægt i vore ønsker og krav!

 

Generalforsamlingen i år bliver som bestemt i vedtægterne påskelørdag den 31. marts, så sæt kryds i kalenderen, hvis I ikke allerede har gjort det. Har I forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, så husk de skal være Carsten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  i hænde senest 30 dage før generalforsamlingen.

 

Med venlig hilsen

 

og på gensyn i Tversted

Gf. Vesterklit

 

 

Fmd. Gert Nielsen