Godt Nytår


 

Kære medlemmer.

Bestyrelsen ønsker jer et Rigtigt Godt Nytår!

Sammen med nytårshilsenen lidt information om Tversted!

Der har så vidt vides været fredeligt og roligt i området, men ”Bodil” har, som I kan se på vedhæftede bilede, taget for sig af den første klitrække. Hun fjernede en hel del sand, men sådan er det jo, når havet står højt. Til gengæld har vi ind imellem også meget vind, uden at vandet æder af klitten, så den igen kan blive bygget op. Disse evige forandringer er jo noget af det charmerende ved Tversted.

Stormen væltede også enkelte træ i området, men det blev ikke slemt, som for tre år siden!

Den årlige generalforsamling er jo som altid Påskelørdag kl. 1100 på Tannishus. Indkaldelsen sendes ud elektronisk tre uger før, men husk at eventuelle forslag til behandling skal sendes til Carsten senest 4 uger før generalforsamlingen. Husk i øvrigt at meddele os, hvis I skifter e-mailadr. eller får nyt telefonnummer!

Der er planer om, at Tversted skal være Nulskrald by 2014. Hvad dette indebærer, bliver bestyrel-sen informeret om primo januar og så sørger vi for, det bliver videreformidlet på vor hjemmeside www.Vesterklit.dk

Gøgevej har holdt sig stort set jævn længe, men der er ved at være mange mindre og enkelte store huller i den nu. Bestyrelsen har aftalt en vejvedligeholdelsesdag umiddelbart før Påske, så vejen er i orden til det store Påske rykind.

Venlig hilsen og på gensyn i 2014

Gert Nielsen

Fmd.